Återhämtningsterapi

Utbrändhet och Återhämtning

För att återhämta sig från utbrändhet så krävs just återhämtning. Jag tror att de allra flesta av oss som har fått insikten eller diagnosen utbrändhet förstår förstår att det är viktigt med återhämtning men i praktiken är det svårt för vi vet inte vart vi ska börja. Hur gör man? 

Återhämtningen är väldigt individuell

Vi är alla olika, vi blev utbrända av olika saker och vi behöver olika saker för att återhämta oss.  Grundorsaken är ofta stress och det kan tyckas tjatigt att höra om stress hela tiden och när vi är inne i processen till utmattningar vi så vana med ett konstant stresspåslag att vi inte märker av det.  Vi är så upptagna med att sköta jobbet, hämta och lämna barn, hem och laga mat. Vi är ständigt uppkopplade och tillgängliga. Vi jämför oss med alla andra och ställer för höga krav på oss själva. 

När vi gör det så köper vi oss en enkel biljett mot utbrändhet

Vi tappat kontakten med oss själva. Vi hör och känner inte längre det kroppen försöker signalera. Det kan vara allt från spända muskler och nackspärr till långvariga infektioner och minnesförlust. 
Bit för bit stänger kroppen ner sig tills att den inte längre fungerar.
Vi har nu nått destinationen utbrändhet. 

Hur länge vi befinner oss här är olika för varje individ och det är egentligen inte väsentligt. Det väsentliga är egentligen resan tillbaka, fast det är heller inte sanningen. Vi vill ju inte tillbaka till det som gjorde oss utbrända för det fungerade uppenbarligen inte. 

Vi måste hitta nya hållbara vägar till framtiden, där vi inte blir utbrända igen. Framför allt behöver vi hitta orsaken bakom orsaken. Vi behöver också bryta gamla mönster, ändra vårt sätt att tänka, hitta tillbaka till oss själva, vår innersta kärna och att ta hand om vår kropp genom kost och motion.

Med återhämtningsterapi, stresshantering, mindfulness, meditation och personlig utveckling önskar jag när Du är redo, kunna inspirera och hjälpa Dig till mer glädje, balans och harmoni i livet. 
Ett steg i taget.

Med värme, Lotta

Enskilda samtal

600:- / 45 min

Återhämtningsterapi i grupp

Åtta tillfällen och varje träff är ca 3 timmar, varannan vecka. 
Fika ingår.
2 000:- 

Mindfulnessgrupp

Vi träffas en gång i veckan i åtta veckor. Varje tillfälle är ca 3 timmar.
Fika ingår.
2 000:- 

Meditationskväll

Utvalda tillfällen oftast kvällar. Annonseras på facebook och instagram.
100:- / tillfälle