Jag har tillfälligt bytt adress pga reparationer till Kungsgatan 2E, 1tr

Fotvård

Det är skillnad på fotvård och fotvård.

Har du fått fotvård på en skönhetssalong, spa eller kanske kanske på semestern i Spanien. Då har du med all säkerhet fått pedikyr och inte fotvård. Vad är då skillnaden?
Pedikyr är en kosmetisk behandling av fotens hud och naglar med redskap som inte kan påföra skada. Pedikyr kan utföras på en frisk fot och på personer utan sjukdommar som påverkar fötterna.
Medicinsk fotvård förebygger och behandlar problem knutet till fotens hud, naglar, skelett, och muskler. Med medicinsk fotvård har man som mål att finna orsaker till problem och sjukdomar i fötterna.

Medicinsk fotvård

En fotvårdsbehandling börjar med ett uppmjukande fotbad sen rensas nagelbanden och nageln klipps och slipas. Förhårdnader och liktorn avlägsnas, eventuella vårtor och nageltrång behandlas och avlastas. Foten filas och behandlingen avslutas med en skön massage. 
​​​​​​​ ca 45-60min 600 kr

Medicinsk fotvård med fot och underbensmassage

Först en skön fotvård som avslutas med en välgörande fot- och underbensmassage. (för mer detaljerad beskrivning se under respektive behandling)
​​​​​​​ca 75 min 880 kr

Medicinsk delbehandling

T ex. åtgärd vid nageltrång, borttagning av enstaka liktorn och vårtbehandling. Vid annat behov t ex. kartnaglar (mycket tjocka naglar) bokas medicinsk fotvård.
​​​​​​​ca 30 min  400 kr

Fotvård som friskvård

En fotvårdsbehandling för dig som inte har några egentliga problem. En skön behandling för ditt välbefinnande. Inkl. Lackning Vill du utnyttja din friskvårdspeng från din arbetsgivare är detta behandlingen för dig.
​​​​​​​OBS! Jag är inte ansluten till Epassi.
ca. 45-60min 720 kr

Fot - och underbensmassage

En välgörande massage för trötta, ömma, stela ben och fötter .
Massagen kan kännas lindrande vid stickningar och krypningar i benen när det gäller RLS (Restless Legs Syndrom).
ca. 25 min 370 kr

Onyfix - En unik smärtfri nagelkorrigeringsteknik

Behandlingen hjälper dig som har problem med nageltrång och inrullade naglar. 
450 kr

Vårtbehandling med Verrutop

Vårtbehandling som endast utförs på klinik.​​​​​​​
450 kr